Prima pagină » Vrei gene mai lungi? Iată tot ce trebuie să știi despre gene!

Vrei gene mai lungi? Iată tot ce trebuie să știi despre gene!

by Mirela Dinica
0 comment

Vrei un make-up imecabil? O privire expresivă și seducătoare? Atunci trebuie să ai în vedere și genele. Precis îți place să ai gene lungi, frumoase, arcuite, bogate. Ei bine, atunci cand nu beneficiezi de aceste atribute, poti apela la câteva trucuri de machiaj.

Florina Morareanu, make-up artist Melkior, te învață tot ce trebuie să știi despre gene. Iata o lista a produselor de infrumusetare a genelor:

ONDULATOR GENE

Este un ondulator metalic pentru gene creat special pentru a curba fiecare geană uniform și a conferi volum extrem. Acest ondulator de gene se prezintă ca un produs ergonomic și ușor de folosit. Cum se folosește? Se curbează genele înaintea aplicării mascarei. Se ține ondulatorul deschis, se strâng ușor genele între clești pentru câteva secunde după care se deschide ușor. Pentru rezultate bune se repetă operațiunea. La final se poate aplica mascara.

GENE FALSE

Genele false bandă adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor. Înaintea de aplicarea genelor false, care se va face întotdeauna la finalul machiajului ochilor, trasați o linie estompată neagră la baza genelor ca și bază pentru aplicarea acestora. Nu aplicați niciodată adezivul direct pe pleoape, este iritant pentru ochi. În cazul contactului de ochi, clatiti cu apa din abundență și consultați medicul. În afară de modelele gene false bandă din par natural, poți folosi și gene false din păr sintetic cu bandă. De asemenea, pentru machiajul estetic puteți apela și la genele false individuale care au rolul de a umple spațiile dintre gene, oferind un aspect frumos și natural ochilor.

ADEZIV PENTRE GENE FALSE

Își schimbă repede consistenta din lichid în vâscos la contactul cu aerul, permițând astfel o aplicare rapidă și sigură. Acest adeziv pentru gene false devine transparent pe pleoape. Există în varianta negru. Cum se aplică? Aplicați o linie subțire de-a lungul benzii genelor false (niciodată nu aplicați pe genele naturale). Lăsați timp de 30 de secunde sau până devine vâscos. Centrați genele aproape de baza genelor voastre naturale și apăsați capetele. Pentru a le îndeparta – dezlipiți genele pornind din colțul exterior spre cel interior.

EYELINER  

Acest tuș de ochi se usucă rapid, prezintă culoare intensă și un aspect mat. Melkior a creat un eyeliner foarte rezistent la transfer, rezistă toată ziua (peste 10 ore). Nu se întinde. Formula este potrivită pentru ochi foarte sensibili. Se aplică pe pleoapa exterioară a ochiului. Pentru o linie precisa se trasează, prin tapotare, linii succesive și mici, de la colțul extern spre jumătatea ochiului și apoi de la colțul intern către jumătatea ochiului.

TUS SEMIPERMANENT PENTRU OCHI

Se bazează pe o formula rezistentă la transfer, rezistă până la 24 de ore. Nu se întinde. Se aplică după ce tenul a fost demachiat foarte bine pentru a elimina impuritățile și orice urmă de sebuum. Se aplică înainte de a folosi fardul de pleoape. Tușul se îndepărtează cu demachiant și cu apă călduță. Rezistența tușului depinde de tipul de ten pe care îl aveți, de aceea la un ten gras, uneori, este necesară reaplicarea tușului. Se găsește în varianta tuș semipermanent slim, dar și o variantă tuș semipermanent jumbo, caz în care se aplică după ce tenul a fost demachiat foarte bine pentru a elimina impuritățile și orice urmă de sebuum. Se aplică înainte de a folosi fardul de pleoape; așteptați 30 de secunde pentru ca tușul să se usuce.

MASCARA  

Mascara extra volum este un produs cosmetic care conferă volum, separă genele, hidratează, nu curge și rezistă la umiditate chiar dacă nu este o formulă waterproof. Mascara extra volum se aplică în 2 straturi, prin mișcări de zig-zag, pentru a separa foarte bine genele și pentru a ajunge cu produsul până la baza genelor. Acum ai la dispoziție și Mascara Panoramic 4 in 1, un produs revoluționar bazat pe o formulă ce conține ceară din orez, rășini naturale și ulei de palmier.

Citeste si

Leave a Comment