Prima pagină » Vrei sa te casatoresti cu Anda Adam? Iata ce calitati trebuie sa ai!

Vrei sa te casatoresti cu Anda Adam? Iata ce calitati trebuie sa ai!

by Mirela Dinica
0 comment

Anda Adam a fost cerută în căsătorie chiar în timpul unui concert. Artista a mai dezvăluit care sunt cele trei calități pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri, dar și că asociază dragostea cu un măr roșu.

„La un concert, am întins mâna de pe scenă spre fani și în acel moment unul dintre ei m-a apucat de mână și mi-a pus un inel pe deget. L-am lăsat pe mână restul concertului, dar la sfârșit l-am returnat și el mi-a zis: ‘Chiar nu glumesc. Vrei să te căsătorești cu mine? Eu aș vrea să fiu tatăl copiilor tăi!’. Era pus pe fapte mari și mi s-a părut o declarație destul de inedită și de șocantă în același timp. A fost funny”, a declarat Anda Adam în cadrul campaniei Kiss4Love de la Kiss FM.

Anda a mărturisit și care este fructul cu care asociază iubirea: „Având în vedere că mă cheamă Adam, nu pot să asociez dragostea decât cu un măr roșu. Fructul interzis – despre asta este vorba în dragoste. Asta e definiția dragostei: ce nu poți să ai îți dorești și mai mult”.

„Îmi plac foarte mult lumânările. Cred că o seară romantică perfectă pentru mine ar fi într-un loc în care să fie multe lumânări și cineva într-un colț care să cânte la pian”, a mai declarat ea. Vedeta a dezvăluit și care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri. „Să fie deștept în primul rând, altfel n-are nicio șansă să mă cucerească. Să fie o persoană pozitivă, veselă, care să mă facă să râd, să aibă simțul umorului. Iar în al treilea rând să fie cineva care să înțeleagă modul meu de viață, pentru că altfel n-are cum să meargă o relație. Trebuie să fie cineva care vede lucrurile așa cum le văd și eu și înțelege faptul că sunt artist și că artiștii au un mod de viață mai haotic și mă acceptă așa cum sunt”, a declarat Anda Adam pentru Kiss FM.

Citeste si

Leave a Comment