Home AUTO Vrei un BMW M6 GT3 ? Inscrie-te in cursa pentru 2016

Vrei un BMW M6 GT3 ? Inscrie-te in cursa pentru 2016

by Mirela Dinica
0 comment

În 2016, BMW Motorsport va adăuga un nou capitol la povestea sa de succes în cursele GT. BMW M6 GT3 va înlocui BMW Z4 GT3, care se află în acţiune pe circuite cu începere din 2010. Activitatea de dezvoltare a noii maşini este deja în plină desfăşurare. Primele teste cu maşina, care este bazată pe BMW M6 Coupé, sunt planificate pentru primul trimestru din 2015.

Clienţii vor putea să achiziţioneze BMW M6 GT3 de la sfârşitul anului 2015, ceea ce le va permite să concureze cu noul model în ediţia 2016 a BMW Sports Trophy. Comenzile vor fi primite de-a lungul anului 2015. Data exactă, de la care vor putea fi plasate comenzi, va fi anunţată ulterior.

„Pentru mine, ca director BMW Motorsport, există puţine lucruri mai fascinante decât dezvoltarea unei maşini complet noi aşa cum este BMW M6 GT3”, a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. „Proprietăţile acestui automobil îl fac să fie potrivit pentru a urma traseul deschis de BMW Z4 GT3. Actualul model, BMW Z4 GT3, s-a bucurat de succes pretutindeni în lume şi este foarte popular printre clienţii noştri. Fără îndoială, ne dorim să continuăm seria de succese şi cu BMW M6 GT3. În final, obiectivul pe care ni l-am propus este să oferim clienţilor noştri cel mai bun material posibil. De asemenea, prin BMW M6 GT3 vrem să demonstrăm şi în motorsport calitatea ridicată a produselor BMW M. Cu toţii suntem nerăbdători să vedem maşina în acţiune la primele teste. Un lucru este evident încă de la primele schiţe de design: maşina va dispune de factorul «wow». Nu mai trebuie să spun că vom continua să oferim susţinere deplină clienţilor de BMW Z4 GT3, lucru pe care ei îl aşteaptă de la noi.”

BMW M6 GT3 va fi propulsat de un motor pe benzină, cu opt cilindri – capacitate de 4,4 litri, cu tehnologie M Twin Power Turbo. Propulsorul este similar cu cel al versiunii de serie şi a fost modificat special pentru curse. Şasiul a fost optimizat manual pentru cerinţele speciale de pe circuite, operaţiune efectuată în atelierele BMW Motorsport din München (Germania). Cu privire la tehnologie, accentul este pus pe utilizarea opţiunilor care îndeplinesc cele mai înalte şi mai noi standarde în dezvoltarea din motorsport, precum transmisia de curse, ABS pentru curse şi gestiune electronică de curse. Chiar şi aşa, BMW Motorsport se concentrează pe siguranţă, fiabilitate şi costuri de exploatare accesibile, astfel încât clienţii să aibă succes cu BMW M6 GT3 la cel mai înalt nivel din motorsport, fără ca povara financiară să fie prea mare.

Oricine este interesat de achiziţionarea unui BMW M6 GT3 poate trimite un e-mail la M6GT3@BMW-Motorsport.com. Cererea va fi înregistrată şi expeditorul va fi înştiinţat imediat ce vor exista informaţii noi despre maşină.

Citeste si

Leave a Comment