Prima pagină » VUNK a lansat single-ul “Pierderea Lor”

VUNK a lansat single-ul “Pierderea Lor”

by Mirela Dinica
0 comment

VUNK a lasat astazi un nou single, Pierderea Lor, ca parte din Campania Respectului, o campanie impotriva violentei domestice initiata de Avon.

Cintecul  – care poate fi gasit pe albumul “Nu scapa nimeni” lansat in 2012  –  vorbeste despre iubirea si respectul pe care trebuie sa le primesca orice femeie, iar versurile spun “cum de nu se indragosteste toata lumea de tine?”.

„Pierderea lor” nu este un imn. Este un secret pe care-l stie toata lumea. In afara de cei care transforma o relatie intr-un camp de lupta, emotional sau fizic. Iar pierderea lor este respectul. Si cand asa ceva s-a pierdut, nimeni nu mai are ceva de castigat din asta.”, spune Cornel Ilie, cel care a compus si muzica si versurile acestui cintec.

Videoclipul, regizat de Alex Popescu si realizat participarea unor tineri actori, ilustreaza multiplele fete ale violentei – nu neaparat fizice – pe care femeile nu ar trebui sa le accepte si spune povestea luptei interioare in decizia de a te rupe de o asemenea situatie.

Noul single “Pierderea lor” va putea fi ascultat intr-o varianta speciala la concertul pe care trupa VUNK il are pe 3 octombrie la Sala Polivalenta, #asasishow, si poate fi vizionat aici:

https://www.youtube.com/watch?v=SX1daMHorYE

Citeste si

Leave a Comment