Home ACTUALITATESTIRI Will.i.am lansează un nou single – “This is Love”

Will.i.am lansează un nou single – “This is Love”

by Raport Monden
0 comment
Producător premiat cu multiple discuri de platină, compozitor și antrenor în cadrul show-ului “The Voice UK”, will.i.am dezvăluie “This is Love”, cel de-al doilea single, a cărui lansare comercială va avea loc pe 24 iunie și care promite să dea dependență.

 Această piesă electro-hop este co-produsă de Steve Angello, membru Swedish House Mafia, în colaborare cu cantautoarea olandeza Eva Simons (colaboratoare și co-producătoare a piesei “Take Over Control”  a lui Afrojack) și lansată la Interscope Records.

 “This Is Love” este follow-up-ul hit-ului “T.H.E (The Hardest Ever)”  featuring Mick Jagger și Jennifer Lopez, lansat în prima parte a acestui an, clasat în Top 3 în Marea Britanie. Ambele piese sunt extrase de pe viitorul album solo will.i.am, ce se va intitula ”#willpower”. Fondator și solist al trupei The Black Eyed Peas, ce a vândut peste 31 de milioane de albume și peste 71 de milioane de single-uri în întreaga lume, will.i.am a uimit audiența britanică a show-urilor live “The Voice”, în calitate de mentor și ghid al echipei Will. Câstigator a șapte premii Grammy, artistul a lucrat cu unele dintre cele mai impozante nume ale industriei muzicale, incluzandu-i pe Michael Jackson, Rihanna, Usher, Nicki Minaj, Britney Spears, Cheryl Cole, Nas, David Guetta și pe compozitorul Hans Zimmer.

Citeste si

Leave a Comment