Home VEDETEMONDEN Xonia se crede la Hollywood! Pentru noul clip si-a luat incaltari ca ale lui Kim Kardasian!

Xonia se crede la Hollywood! Pentru noul clip si-a luat incaltari ca ale lui Kim Kardasian!

by Predescu Cristina
0 comment
Exotica Xonia vrea sa rupa gura targului asa ca se imbraca exact ca vedetele de peste hotare. Blonda investeste mii de euro in garderoba ei si isi comanda doar lucruri de firma. Pentru cel mai recent clip, Ping Pong, artista nascuta in Australia a investit aproape 3000 de euro in tinute.
 
Pentru una dintre ipostaze Xonia este imbracata atat de scump incat si Jennifer Lopez ar fi invidioasa, diva noastra autohtona a dat 1400 euro ca sa arate perfect. Imbracata cu un trench metalic de la Burrbery ce valoreaza 850 Euro si care este purtat si de catre Sarah Jessica Parker frumoasa blonda si-a asortat o pereche de sandale Giuseppe Zanotti de doar 550 Euro, sandale adorate de catre Kim Kardasian.
 „Imi place sa am lucruri speciale in garderoba mea si mereu ma sfatuiesc cu un stilist cand imi comand incaltari sau haine. Pentru mine tinutele de scena sau din clipuri sunt extrem de importante si imi doresc mereu sa am tot ce este mai bun!” a declarat Xonia. 
 Pasiunea Xoniei pentru haine este una mai veche, doar ca pana acum era conditionata de silueta rubensiana si trebuia sa aiba mereu girja cu ce se imbraca. De cand a reusit sa dea jos 16 kg si sa aiba o talie de viespie cantareata se imbraca extravagant si foarte sexy. Tot in clipul Ping Pong artista ne-a lasat sa vedem foarte multa piele si cel mai important faptul ca abdomenul ei este perfect tonifiat, iar posteriorul este mic si bombat.
 
Link youtube Xonia – Ping Pong 
 
 

Citeste si

Leave a Comment