Prima pagină » Yumi, papușa japoneză, vă așteaptă la Libraria Bastilia

Yumi, papușa japoneză, vă așteaptă la Libraria Bastilia

by Mirela Dinica
0 comment

Sâmbătă, ora 11.00, sunteti asteptati la Librăria Bastilia pentru a participa la atelierul de lectură, muzică și activități practive Micile miracole. Atelierul li se adresează copiilor cu vârste între 3 și 5 ani.

Veti asculta povestea lui Yumi (autor Annelore Parot, Editura Arthur), frumoasa păpușă japoneză. Oare cum arată lumea unei păpuși japoneze de lemn? Cum îi sunt prietenii, jucăriile, hăinuțele, ce mănâncă și cum se joacă? Cu ajutorul unui mic teatru de păpuși din carton și al unui decor din hârtie multicoloră, veti asculta o poveste japoneză: povestea lui Yumi, fetița căreia îi plac chimonourile frumoase și care trece prin tot felul de peripeții în drumul ei spre o petrecere. Participarea la atelier presupune achitarea unei taxe de 35 de lei în care este inclus și un exemplar din carte.

Yumi, de Annelore Parot

 Yumi e o fetiță curajoasă, inteligentă și rafinată. Îi place să meargă la școală, să se distreze și să rezolve diverse probleme. Bine ați venit în lumea ei și a micuțelor kokeshi – păpuși din lemn – din Țara Soarelui-Răsare. Veți pătrunde într-un univers al dichisului, presărat cu chimonouri, evantaie și zmeie. Veți învăța cuvinte în limba japoneză, veți face cunoștință cu prietenii ei și chiar o veți ajuta în tot felul de „misiuni speciale”: cum să-ți asortezi chimonul, de pildă. Fiecare pagină din această carte interactivă, fiecare pas al călătoriei ascunde un joc, dezvoltând creativitatea și imaginația copiilor.

 

Citeste si

Leave a Comment