Prima pagină » Afla cum si-a albit Elena Gheorghe dintii!

Afla cum si-a albit Elena Gheorghe dintii!

by Mirela Dinica
0 comment

Farmacia Sensiblu din Băneasa Shopping City a fost gazda unui eveniment în care brandul iWhite Instant a oferit sfaturi despre cum poti sa obții un zâmbet strălucitor, de vedetă, în doar 20 de minute. La eveniment, s-a alăturat și Elena Gheorghe care a susținut o sesiune specială de autografe și a povestit cum ne putem bucura de un zambet alb și strălucitor în fiecare zi.

iWhite Instant este o gamă revoluționară de produse pentru albirea profesională a dinților, foarte ușor de folosit chiar la tine acasă, dovedită clinic ca fiind 100% sigură și eficientă.

Disponibil exclusiv în farmaciile Sensiblu, tratamentul pentru albirea dinților, iWhite Instant conține: un kit cu 10 benzi umplute cu un gel activ de albire destinat pentru 5 folosiri, pastă de dinți și apă de gură.

Kitul pentru albirea profesională a dinților iWhite Instant nu conține peroxid de hidrogen (apa oxigenată) substanță care in anumite cantități poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dinților și al gingiilor. Tratamentul conține 10 benzi moi, flexibile si de mărime universală. Acest tratament destinat folosirii acasa garantează dinți mai albi cu până la 8 nuanțe, după doar 20 minute de utilizare zilnică. Pentru rezultate uimitoare, benzile pot fi folosite timp de 5 zile consecutiv sau de fiecare dată când consideri ca este necesar. Benzile sunt deja umplute cu gel și sunt igienic ambalate.

Pasta de dinți iWhite Instant albește dinții în profunzime datorită micro-cristalelor ce ajută la redobândirea culorii naturale a dinților, cu ajutorul tehnologiei de dizolvare a petelor și de albire în profunzime. În plus, pasta reface smalțul dinților și luptă împotriva apariției tartrului, a plăcii sau a cariilor.

Apa de gură iWhite Instant are efect vizibil de strălucire, chiar după prima utilizare (datorită particulelor blue-covarine), dar și efect de albire în profunzime (dacă este folosit zilnic). De asemenea, apa de gură ajută la îndepărtarea plăcii, oferă prospețime, fortifică dinții. NU conține alcool.

Citeste si

Leave a Comment