Home ACTUALITATE Zilele Horticulturii Bucureștene – Afla totul despre flori și plante ornamentale, pomi, viță de vie și vin, legume, sere și solarii

Zilele Horticulturii Bucureștene – Afla totul despre flori și plante ornamentale, pomi, viță de vie și vin, legume, sere și solarii

by Mirela Dinica
0 comment

În perioada 5-8 mai 2022 sunteți așteptați la cea de a XIX-a editie a Zilelor Horticulturii Bucureștene, eveniment organizat anual de Facultatea de Horticultură, în campusul Agronom ie-Herăstrău, al Universitatatii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Cel mai frumos eveniment al primăverii vă conduce într-o călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, expoziții și demonstrații în aer liber. Veți avea ocazia să participați și la prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.

Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inspirăm vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă, prin soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale și prin prezentarea celor mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină.

Vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producători pomi și arbuști fructiferi, flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale.

Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucureștene 2022.

Ediția din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară sub simbolul bujorului, pentru a susține în continuare inițiativa proclamării oficiale a Bujorului ca Floare Națională a României.

Începând de joi, 5 mai, sunteti așteptati în această călătorie extraordinară în lumea horticulturii în Bd. Mărăști, nr.59, București, Sector1, între orele 10:00-18:00.

Citeste si

Leave a Comment