Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV! Monica Gabor, ”prizoniera” in Statele Unite. Are voie sa o vada pe Irina doar cu acordul lui Mr. Pink.

EXCLUSIV! Monica Gabor, ”prizoniera” in Statele Unite. Are voie sa o vada pe Irina doar cu acordul lui Mr. Pink.

by Mirela Dinica
2 comments

Monica Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, aparent pare că nu duce lipsa de nimic departe de Romania, insa putini stiu ca este o femeie extrem de trista si nefericita. Deși arata ca duce o viață de huzur în America, Monica Gabor a mărturisit că a ajuns pe marginea unei prăpastii si asta pentru ca o tine din greseala in greseala.

Monica i-a declarat unei prietene apropiate ca este tinuta din scurt de iubitul ei chinez si ca se simte prizoniera intr-o colivie de aur. Mr. Pink o urmareste in permanenta si vrea sa stie in fiecare moment ce face, drept urmare in casa luxoasa in care sta este supravegheata 24 de ore din 24 de camere video. Monica nu are voie să parasesca neinsotita incinta, iar daca trebuie sa plece este nevoita sa-i ceara voie iubitului sa iasa si niciodata nu pleaca neinsotita de unul dintre aghiotantii acestuia.

Vedeta spune ca ii este dor de fiica sa Irina, dar ca din pacate iubitul ei nu o lasa sa vina mai des in tara. Desi si-ar dori sa o aduca pe Irina in Statele Unite, Monica prefera sa o tina la distanta pe Irina. ”Monica mi-a spus ca de Irinel Columbeanu a scapat usor, dar de Mr. Pink nu o sa mai scape vreodata. Ea va fi libera, doar cand acesta se va plictisi de ea. Iar daca ii iese din cuvant risca sa dispara definitiv, sugerand ca isi poate pierde chiar si viata. Traieste intr-un permanet stres acolo, desi ea afiseaza o viata plina de bunastare si de huzur. Aceasta este doar o aparenta. Monica este foarte nefericita in Statele Unite, traieste ca intr-o inchisoare, si din pacate ea nu se va mai putea intoarce in Romania ca femeie libera. Ar vrea sa vina sa o vada pe Irina, deoarece ii este foarte dor de ea, insa Mr. Pink nu o lasa sa plece deocamdata. Este prizoniera intr-o tara libera” a spus pentru raportmonden.ro, prietena Monicai.

Citeste si

2 comments

Adevarul despre viata Monicai - HotStory.eu 3 aprilie 2014 - 6:49 PM

[…] Vedeta spune ca ii este dor de fiica sa Irina, dar ca din pacate iubitul ei nu o lasa sa vina mai des in tara. Desi si-ar dori sa o aduca pe Irina in Statele Unite, Monica prefera sa o tina la distanta pe Irina. ”Monica mi-a spus ca de Irinel Columbeanu a scapat usor, dar de Mr. Pink nu o sa mai scape vreodata. Ea va fi libera, doar cand acesta se va plictisi de ea. Iar daca ii iese din cuvant risca sa dispara definitiv, sugerand ca isi poate pierde chiar si viata. Traieste intr-un permanet stres acolo, desi ea afiseaza o viata plina de bunastare si de huzur. Aceasta este doar o aparenta. Monica este foarte nefericita in Statele Unite, traieste ca intr-o inchisoare, si din pacate ea nu se va mai putea intoarce in Romania ca femeie libera. Ar vrea sa vina sa o vada pe Irina, deoarece ii este foarte dor de ea, insa Mr. Pink nu o lasa sa plece deocamdata. Este prizoniera intr-o tara libera” a spus pentru raportmonden.ro, prietena Monicai. […]

Reply
Gogu 3 aprilie 2014 - 10:08 PM

A citit-o chinezul. Stie ca are ochi alunecosi, inima zburdalnica…

Reply

Leave a Comment